Overslaan en naar de inhoud gaan

Mislukte overval op tankstation in Maastricht

Geplaatst opwoensdag 21 oktober 2020 - 11:37

Overvallers hebben dinsdagavond laat geprobeerd om hun slag te slaan bij een tankstation in Maastricht.

Rond 23:00 uur werd de politie opgeroepen voor de overvalpoging bij een van de tankstations aan de Via Regia. De twee overvallers zijn er zonder buit vandoor gegaan.

Vuurwapen
De overvallers hadden een vuurwapen, of iets wat voor een vuurwapen door moet gaan, bij zich. Nadat een medewerkster van het tankstation op de alarmknop had gedrukt maakte het duo zich uit de voeten.

De politie start een buurtonderzoek en roept getuigen op om zich te melden.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen