Overslaan en naar de inhoud gaan

Mishandeling in Kerkrade: verdachten opgepakt

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 20:37

Twee mannen hebben maandagavond iemand in Kerkrade mishandeld. Het duo, dat mogelijk gewapend was, werd later aangehouden.

De daders vielen het slachtoffer op het Theaterplein lastig.

Zwarte kleding
Het is niet bekend of iemand gewond is geraakt. De aanleiding is ook vooralsnog onduidelijk. In een Burgernetbericht werd gevraagd uit te kijken naar de twee mannen. Ze droegen zwarte kleding en een van hen heeft mogelijk een wapen bij zich.

Een uur na het Burgernetbericht wordt gemeld dat het tweetal is gearresteerd.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen