Overslaan en naar de inhoud gaan

Misère Fortuna houdt aan

Geplaatst opzondag 27 september 2015 - 16:46

Fortuna Sittard verloor zondag met 1-2 van NAC. Verrassend was dat niet, Fortuna speelde immers in eigen huis.

Fortuna toonde tegen NAC twee gezichten. Voor rust etaleerde de ploeg van Peter van Vossen een meer dan behoorlijk positiespel, na de thee was het knulligheid troef aan Fortuna-zijde.

Kopbal
Talloze ballen hobbelden over de zijlijn of werden simpel ingeleverd bij NAC. Halverwege keek Fortuna tegen een 1-2 achterstand aan. Sjoerd Ars zette de club uit Breda na 23 minuten op voorsprong met een prachtige kopbal, maar vijf minuten later kwam de thuisclub alweer langszij. Lars Hutten werd in de NAC-zestien onrechtmatig gestuit en dus legde scheidsrechter Kamphuis de bal op de stip. Aanvoerder Roel Janssen schoot - zoals altijd - binnen: 1-1.

Tweede
Die 1-1 kon Fortuna niet richting de onderbreking tillen, want op het half uur tekende Ars voor zijn tweede van de middag: 1-2.

In de tweede helft een zeer matige vertoning van beide teams. Fortuna was tien minuten voor tijd dichtbij de gelijkmaker maar Kenny van der Weg redde op de lijn.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Janssen: 'We weten waar we ze pijn kunnen doen'
Fortuna lacht wel op het veld
Fortuna stunt thuis tegen FC Eindhoven
Roel Janssen ontbreekt bij Fortuna Sittard
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen