Overslaan en naar de inhoud gaan

Misdrijf uitgesloten na vondst dode man in Venlo

Geplaatst opzaterdag 4 december 2021 - 18:58

Volgens de politie is de man die zaterdagochtend in Venlo werd gevonden, niet door een misdrijf om het leven gekomen.

"Na onderzoek is gebleken dat er geen andere personen bij betrokken zijn geweest", laat een woordvoerster van de politie weten. Er volgt geen verder onderzoek.

Geen verdachte meer
De man, wiens identiteit onbekend is, werd door een voorbijganger in zwaargewonde toestand gevonden. Hij lag voor een tattooshop in de winkelstraat en overleed vervolgens ter plaatse aan zijn verwondingen. In het appartement boven de tattooshop werd in eerste instantie nog een 31-jarige man aangehouden. Deze persoon is ondertussen weer vrijgelaten.

Lees ook: Getuige: 'Onder mijn ogen is hij overleden. Verschrikkelijk'

Reanimatie
De hulpdiensten werden zaterdagochtend iets na 7:30 uur gealarmeerd. Er kwamen meerdere politiewagens en ambulances ter plaatse om eerste hulp te bieden. De man is nog gereanimeerd, maar de hulp mocht niet meer baten. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen