Overslaan en naar de inhoud gaan

Misdrijf bij station: politie zoekt man met fietsketting

Geplaatst opwoensdag 11 oktober 2017 - 13:52

De politie is dinsdagmiddag een zoektocht gestart naar een jongeman, die in de omgeving van station Lutterade in Geleen een 'misdrijf heeft gepleegd.'

Hij zou daarbij een fietsketting hebben gebruikt.

Burgernet
Er werd een Burgernetbericht verstuurd om uit te kijken naar de licht getinte jongeman. Volgens de melding draagt hij een spijkerjasje met een witte kraag.

Ruzie
Volgens de politie kregen een jongen een meisje het met elkaar aan de stok. De jongeman werd uiteindelijk niet meer gevonden. De politie is een onderzoek gestart.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen