Belg wordt nieuwe artistiek leider van Opera Zuid

De Belgische Waut Koeken (41) wordt de nieuwe artistiek leider van Opera Zuid. Hij volgt per 3 februari Miranda van Kralingen op.

Leider Opera Zuid oneens met Raad voor Cultuur

De Raad voor Cultuur heeft bij het beoordelen van de subsidieaanvraag van Opera Zuid te weinig informatie ingewonnen over het gezelschap.

Artistiek leider Opera Zuid Limburger van Verdienste

Artistiek leider Miranda van Kralingen van Opera Zuid heeft zaterdag uit handen van gedeputeerde Ger Koopmans de provinciale onderscheiding Limburger van Verdienste ontvangen.

Miranda van Kralingen verruilt Opera Zuid voor leslokaal

Zangeres Miranda van Kralingen wil zich meer gaan focussen op lesgeven, na haar vertrek als artistiek leider bij Opera Zuid.

Artistiek leider Opera Zuid neemt na 12 jaar afscheid

Miranda van Kralingen neemt eind dit jaar afscheid als artistiek leider van Opera Zuid.

Opera Zuid: geen fusie met Nederlandse Reisopera

Opera Zuid ziet niets in een door de Raad voor Cultuur voorgestelde fusie van het gezelschap met de Nederlandse Reisopera.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!