Overslaan en naar de inhoud gaan

Minuut stilte Amstel Gold Race na dood Goolaerts

Geplaatst opdonderdag 12 april 2018 - 15:41

De Amstel Gold Race houdt zondag een minuut stilte ter nagedachtenis aan de zondag overleden wielrenner Michael Goolaerts.

Dat zei directeur Leo van Vliet tegen L1.

Hartstilstand
Het peloton doet dat vlak voorafgaand aan de start van de mannen. Goolaerts overleed zondag na Parijs-Roubaix aan de gevolgen van een hartstilstand. De wielerwereld stond daar woensdag al uitgebreid bij stil in de Brabantse Pijl, maar ook de Amstel Gold Race wil de renner herdenken.

Geen ploeg
Goolaerts' ploeg Verandas Willems-Crelan doet niet mee aan Limburgse wielerklassieker. De equipe
kreeg geen wildcard voor de koers. "Maar toch willen we graag stilstaan bij het wegvallen van een jonge renner op deze tragische wijze", aldus Van Vliet.

1Limburg doet komend weekend uitgebreid verslag van de Amstel Gold Race. Daarnaast zendt L1 de Amstel Gold Race de hele dag live uit op televisie.
Bekijk hier de programmering.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen