Overslaan en naar de inhoud gaan

Minister: verdachte steekpartij is 'heel verward persoon'

Geplaatst opvrijdag 15 december 2017 - 10:44

De man die is opgepakt na de steekpartijen in Maastricht is een ´heel verward persoon.' Dat zei minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid.

Hij noemt de gebeurtenissen waarbij twee doden en drie gewonden vielen 'buitengewoon tragisch.'

Geen terroristische daad
De man die is aangehouden is een 37-jarige man uit Maastricht. Hij raakte ook gewond. De bewindsman benadrukte dat er geen terroristische achtergrond is. Hij heeft vrijdagochtend nog contact gehad met burgemeester Penn van Maastricht over de zaak.

Later in de middag geven de burgemeester, politie en Openbaar Ministerie een toelichting, zei de minister.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen