Overslaan en naar de inhoud gaan

Minister onder de indruk: 'Kunnen wat van mij verwachten'

Geplaatst opzaterdag 31 maart 2018 - 17:41

Minister Ingrid van Engelshoven (Cultuur) is onder de indruk van de regionale samenwerking in Limburg.

Dat zei ze na afloop van haar tweedaagse werkbezoek aan de provincie. "Mijn indruk is overweldigend."

Overal samenwerking
"Wat vooral blijft hangen is dat er overal wordt samengewerkt", zei de minister. Ze kwam niet met financiƫle toezeggingen. Maar, zo zei ze: "Als iedereen goed samenwerkt en meedoet, kan men ook wat mij verwachten."

Kritiek Koopmans
Van Engelshoven reageerde ook op kritiek van gedeputeerde Ger Koopmans, die vindt dat er te veel geld voor cultuur naar de Randstad-provincies gaat. "Koopmans hoeft niet meer met de vuist op tafel te slaan. Hij weet mij goed te vinden. Veel van wat hier gebeurt is niet alleen van belang voor Limburg, maar ook voor de rest van Nederland."

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen