Overslaan en naar de inhoud gaan

Minister Grapperhaus: belagen pers in Blerick kwalijk

Geplaatst opvrijdag 3 november 2017 - 10:56

Minister Ferdinand Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) vindt het 'uiterst kwalijk' dat er in Blerick journalisten en politieagenten zijn lastiggevallen door jongeren.

Hij zei dat vrijdag voor de wekelijkse ministerraad. "Dit kan absoluut niet."

Belaagd
In Blerick werden onder meer camerateams belaagd toen ze probeerden opnames te maken over de gebeurtenissen in het stadsdeel na een dodelijke schietpartij.

Lees ook: Cameraman en journalist aangevallen in Blerick

Ömer Köksal werd woensdagmiddag neergeschoten. Het was de derde schietpartij in enkele maanden tijd. Dat leidt tot grote onrust in Blerick.

Lees hier alles over de schietpartij in Blerick.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen