Overslaan en naar de inhoud gaan

Mini-docu over Neet oét Lottum in Top 2000 a gogo

Geplaatst opvrijdag 26 december 2014 - 17:30

Het nummer ‘Hald mich 's vas’ van Neet oét Lottum krijgt vrijdagavond extra aandacht in het tv-programma over de Top 2000 op NPO 3.

Elk jaar worden in het muziekprogramma van Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis filmpjes uitgezonden over nummers in de lijst.

Sinds 2005
Het nummer ‘Hald mich 's vas’ van de band uit Venlo staat sinds 2005 hoog in de Top 2000. Begin december maakten regisseur Dirk Jan Roeleven en cameraman Rob Hodselman opnames met zanger Frans Pollux in het Kapelletje van Genooi in Venlo.

1009
Het nummer van Neet oét Lottum staat dit jaar op plek 1009 in de Top 2000. Het is één van de elf Limburgse liedjes in de lijst.

Lees ook: Limburgse platen in de Top 2000

Jack Poels
Daarnaast is er nog meer Limburgse inbreng. In de muziekquiz strijden Jack Poels van Rowwen Hèze en Joshua Nolet van Chef’Special tegen elkaar.

​Het programma is te zien om 19.30 uur op NPO 3.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Rowwen Hèze Limburgs hofleverancier Top 2000
Top 2000: Limburg verkiest Neet Oét Lottum boven Coldplay
November van Rowwen Hèze hoogst in top 2000
Limburgse inbreng Top 2000 steeds meer dialectfeestje
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen