Overslaan en naar de inhoud gaan

Minderjarige opgepakt voor overval op snackbar in Stein

Geplaatst opmaandag 25 januari 2021 - 16:35

Een 15-jarige jongen uit Elsloo zit vast op verdenking van het plegen van een overval op een snackbar in Stein op vrijdag 15 januari.

Hij wordt ervan verdacht die avond rond 22:00 uur met een andere jongen of man de zaak aan de Peldenstraat te zijn ingelopen en te hebben gedreigd met een steekwapen. Een medewerker joeg de jonge overvallers de zaak uit. De jongen uit Elsloo werd twee dagen later, op zondag, aangehouden.

Lees ook: Medewerker friture Stein verjaagt jonge overvallers

Nagenoeg herhaling
De politie zoekt nog uit of het tweetal ook iets te maken heeft met een overval op een snackbar aan de Kelderstraat in Stein, die op zaterdag 16 januari om 20:00 uur plaatsvond. Ook deze overval - door twee personen - mislukte omdat de overvallers werden verjaagd.

Lees ook: Opnieuw poging tot overval op friture in Stein

De politie is nog op zoek naar mensen die iets van de pogingen tot overval gezien hebben.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen