Overslaan en naar de inhoud gaan

Minderjarige joyrider opgepakt na korte achtervolging

Geplaatst opmaandag 6 april 2020 - 22:21

In de binnenstad van Weert heeft de politie maandagavond een minderjarige jongen opgepakt voor joyriding. Hij probeerde nog aan de agenten te ontsnappen, maar reed onverhoopt een doodlopende weg in.

Op het Sint Raphaëlpad kon de politie de minderjarige bestuurder daarna eenvoudig oppakken, schrijft de lokale nieuwssite Weertdegekste.

Zonder toestemming
De jongeman werd aangehouden omdat hij geen rijbewijs had en waarschijnlijk zonder toestemming in de auto rondreed. De bijrijder kreeg ook een proces verbaal van de agenten. Hij kon zich niet legitimeren.

De jongen is voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht.

Joyrider Weert opgepakt - 6 apr 2020
Foto: Weertdegekste

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen