Overslaan en naar de inhoud gaan

Minderjarige gewond na mishandeling

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 16:58

Een minderjarige is gewond geraakt in Belfeld na een mishandeling.

Dat gebeurde vrijdag al, maar dit maakte de politie pas maandag bekend. Het incident heeft tussen 17:30 uur en 17:45 uur plaatsgevonden op de Patersweg en de Reuverweg.

Mishandeling
De politie wil meer informatie over de mishandeling en wil graag getuigen spreken. 'Meer in het bijzonder een fietser die deze route kennelijk vaker rijdt', zo schrijft de politie.

Wat er precies is gebeurd is op niet duidelijk. Ook is het niet bekend hoe het met de gewonde gaat. De politie wil niet meer details prijsgeven omdat het slachtoffer minderjarig is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen