Overslaan en naar de inhoud gaan

Minderjarige gewond na mishandeling

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 16:58

Een minderjarige is gewond geraakt in Belfeld na een mishandeling.

Dat gebeurde vrijdag al, maar dit maakte de politie pas maandag bekend. Het incident heeft tussen 17:30 uur en 17:45 uur plaatsgevonden op de Patersweg en de Reuverweg.

Mishandeling
De politie wil meer informatie over de mishandeling en wil graag getuigen spreken. 'Meer in het bijzonder een fietser die deze route kennelijk vaker rijdt', zo schrijft de politie.

Wat er precies is gebeurd is op niet duidelijk. Ook is het niet bekend hoe het met de gewonde gaat. De politie wil niet meer details prijsgeven omdat het slachtoffer minderjarig is.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen