Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Minderjarige gedwongen tot ontucht in massagesalon

Geplaatst opwoensdag 17 juni 2015 - 8:20

Een minderjarig meisje en een volwassen Thaise zijn eind 2013 en in de loop van 2014 in een Brunssumse massagesalon onder meer gedwongen tot ontucht met klanten.

Er was sprake van uitbuiting en chantage. Dat stelt het Openbaar Ministerie (OM). De 35-jarige Brunssumse Pin W. is verdachte in de zaak die later dit jaar voor de rechter zal komen.

Stagiaire
De minderjarige werkte van 16 december tot en met 23 december 2013 als stagiaire in de massagesalon. Volgens het OM werd ze door Pin W. ertoe gebracht klanten te masseren terwijl die zichzelf aftrokken. De eigenares was daarbij aanwezig, een tweede stagiaire heeft daar een getuigenis over afgelegd.

Verkracht
Tussen 1 maart 2014 en 4 november 2014 zou Pin W. een volwassen medewerkster hebben gedwongen tot seks met klanten. De Thaise moest toen ze in dienst kwam verplicht cursussen volgen (300 euro per stuk) waardoor ze een schuld opbouwde bij de verdachte. Volgens het OM was ze daardoor afhankelijk. De vrouw zou stelselmatig zijn verkracht in het bijzijn van Pin W. De Thaise werd volgens het OM gechanteerd. Zo zou haar gezegd zijn dat compromitterende foto’s naar haar Nederlandse partner gestuurd zouden worden.

Pamfletten
Nadat het slachtoffer aangifte had gedaan, zijn in haar omgeving pamfletten verspreid. ‘Pas op met deze vrouw. Ze prostitueert zichzelf. Niemand weet wat voor een hoer in de wijk woont.’ Op de pamfletten stond een kleurenfoto van het deels ontklede slachtoffer.

Het OM wil Pin W. vervolgen voor mensenhandel, seksuele uitbuiting, medeplichtigheid aan verkrachting, bedreiging en smaad. Wanneer de zaak voor de rechter komt is nog niet bekend.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Illegale prostitutie in massagesalons steeds groter probleem
Eis: celstraf voor seks in Brunssumse massagesalon
Hoofdverdachte Heerlense zedenzaak: meisjes wilden zelf
Eis: vier jaar cel voor hoofdverdachte Heerlense zedenzaak
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen