Overslaan en naar de inhoud gaan

Minder werken en meer leven

Geplaatst opdinsdag 24 mei 2016 - 14:25

Minder werken en meer leven. Met dat idee zijn de Tiny Houses ontstaan. Het zijn kleine verrijdbare huizen van maximaal 25 m3, waar mensen wonen en leven.

Voor zo'n 30 duizend euro kun je een Tiny House kopen en zit je dus niet aan een zware hypotheeklast vast. De huisjes zijn grotendeels zelfvoorzienend, zodat er zo min mogelijk rekeningen op de deurmat vallen.

Amerika
Constructief tekenaar Ad Janssen uit Grubbenvorst ontwerpt en tekent deze mini huizen. Hij werkt voor het bedrijf Mill Home, net over de grens van Gelderland. Zij maken Tiny
Houses voor de liefhebbers. Het uit Amerika overgewaaide initiatief krijgt langzaam voet op Nederlandse bodem.

Eén van de eerste ontwerpen van de Grubbenvorstenaar staat aan de Waalkade in Nijmegen. Verslaggever Robert Janssen zoekt uit hoeveel interesse er is voor het concept.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Tiny House
Dit jaar nog de eerste Tiny Houses in Venlo
Steeds populairder: 'Gemeenten worstelen met kleine huisjes'
Maastricht ziet mogelijkheden in betaalbare mini-huizen
Weert heeft de meeste tiny houses, Zuid-Limburg bijna geen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen