Overslaan en naar de inhoud gaan

Minder treinen tussen Heerlen en station Aken

Geplaatst opzondag 9 mei 2021 - 8:00

Er rijden in verband met werkzaamheden aan het spoor vanaf zondagavond minder treinen tussen Heerlen en Aachen Hauptbahnhof.

De werkzaamheden duren tot en met zondagavond 16 mei. Arriva zet op het traject bussen in als vervanging. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Minder treinverkeer
Van zondag 9 tot en met donderdag 13 mei rijden er vanaf 23:43 uur geen treinen meer op het traject tussen Heerlen en Aken. Op vrijdag 14 mei stopt het treinverkeer al vanaf 20:43 uur. In het weekend van 15 en 16 mei rijden de hele dag geen treinen daar.

Omdat er bussen worden ingezet, is het niet mogelijk voor reizigers een fiets mee te nemen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen