Overslaan en naar de inhoud gaan

Milts van Roda naar Armenië, twee proefspelers in Kerkrade

Geplaatst opmaandag 21 juni 2021 - 10:23

Voetballer Livio Milts gaat zijn geluk beproeven in Armenië. De Belg verkast van Roda JC uit Kerkrade naar FC Urartu.

Urartu, éénvoudig landskampioen, is momenteel de nummer drie op het hoogste niveau in Armenië.

Doorlopend contract
De 23-jarige Milts, geboren in Genk, had nog een doorlopend contract bij Roda. Het is onduidelijk of de Kerkradenaren een transfersom ontvangen voor de aanvallende middenvelder annex aanvaller.

Speelminuten
Roda verhuurde Milts in de tweede helft van het afgelopen seizoen aan competitiegenoot TOP Oss. Het was echter de vraag of hij in het nieuwe seizoen in aanmerking zou komen voor speelminuten in de formatie van Jurgen Streppel. Milts stond sinds 2017 onder contract bij de Koempelclub.

Proefspelers
Roda JC begint maandag aan de voorbereiding op het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen. Dat doet de club met twee proefspelers: Hans Anapak en Jamil Takidine. Anapak is een rechtsbuiten die via de jeugd van Bayer Leverkusen in de afgelopen jaren bij KFC Uerdingen belandde, Takidine is een door Racing Genk opgeleide rechtsback die ook jeugdinterlands voor België speelde.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen