Overslaan en naar de inhoud gaan

Milts van Roda naar Armenië, twee proefspelers in Kerkrade

Geplaatst opmaandag 21 juni 2021 - 10:23

Voetballer Livio Milts gaat zijn geluk beproeven in Armenië. De Belg verkast van Roda JC uit Kerkrade naar FC Urartu.

Urartu, éénvoudig landskampioen, is momenteel de nummer drie op het hoogste niveau in Armenië.

Doorlopend contract
De 23-jarige Milts, geboren in Genk, had nog een doorlopend contract bij Roda. Het is onduidelijk of de Kerkradenaren een transfersom ontvangen voor de aanvallende middenvelder annex aanvaller.

Speelminuten
Roda verhuurde Milts in de tweede helft van het afgelopen seizoen aan competitiegenoot TOP Oss. Het was echter de vraag of hij in het nieuwe seizoen in aanmerking zou komen voor speelminuten in de formatie van Jurgen Streppel. Milts stond sinds 2017 onder contract bij de Koempelclub.

Proefspelers
Roda JC begint maandag aan de voorbereiding op het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen. Dat doet de club met twee proefspelers: Hans Anapak en Jamil Takidine. Anapak is een rechtsbuiten die via de jeugd van Bayer Leverkusen in de afgelopen jaren bij KFC Uerdingen belandde, Takidine is een door Racing Genk opgeleide rechtsback die ook jeugdinterlands voor België speelde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen