Overslaan en naar de inhoud gaan

Milts langer bij Roda, Van Duijnhoven nieuwe keeperstrainer

Geplaatst opwoensdag 1 juli 2020 - 14:46

Roda JC heeft woensdag, vlak voor de eerste training voor het nieuwe seizoen, de spelersgroep én de technische staf uitgebreid.

Aanvallende middenvelder Livio Milts heeft voor twee seizoen bijgetekend bij de Koempelclub, die bovendien Rein van Duijnhoven als nieuwe keeperstrainer heeft binnengehaald.

Twee seizoenen
Milts (22) speelt al sinds 2017 bij Roda, toen hij de overstap maakte van de jeugdopleiding van Club Brugge naar de Roda-beloften. Het contract van de Belg liep deze zomer af, maar club en speler bleven met elkaar in gesprek en hebben nu overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis voor de komende twee seizoenen. Milts kan als '10' en als vleugelaanvaller uit de voeten.

Oude bekende
Rein van Duijnhoven is de nieuwe keeperstrainer in Kerkrade. De voormalig doelman (52), die onder meer bij MVV speelde, is een bekende van nieuwbakken Roda-trainer Jurgen Streppel. Van Duijnhoven was onder de nieuwe coach als keeperstrainer al actief bij Helmond Sport. Net als Milts heeft Van Duijnhoven zijn krabbel gezet onder een contract voor twee seizoenen.

Eerder werd al bekend dat Remond Strijbosch en Roel Brouwers als respectievelijk assistent-trainer en specialistentrainer deel uitmaken van de Roda-staf. Daarmee is de technische staf van de club nu compleet.

Prtajin
Woensdag werd ook duidelijk dat aanvaller Ivan Prtajin een nieuwe club heeft gevonden. De Kroaat vervolgt zijn carrière bij FC Schaffhausen in Zwitserland. De speelde speelde één seizoen in Kerkrade.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen