Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Miljoeneninjectie voor camping Mooi Bemelen

Geplaatst opzondag 8 mei 2016 - 13:59

Camping Mooi Bemelen, één van de bekendste campings in Zuid-Limburg, is verkocht en krijgt een andere naam: Resort Mooi Bemelen.

De nieuwe eigenaars, broers Jan en Herman Ras uit Breda, gaan miljoenen investeren in het vakantiepark. "We gaan er een modern en luxe resort van maken", zegt Jan Ras.

Speeltuin en wellness
De oude gebouwen worden gesloopt, binnen- en buitenbad worden vernieuwd en er komt een centraal gebouw met onder meer een binnenspeeltuin en wellnessfaciliteiten. Op een deel van het huidige kampeerterrein komen in de eerste fase zeventig tot tachtig recreatiebungalows te staan. Dat moet uitgroeien tot maximaal 240 bungalows.

50 jaar
Camping Mooi Bemelen werd in mei 1966 geopend door de familie Corten, die het bedrijf vijftig jaar lang heeft gerund.

Lees maandag meer over Resort Mooi Bemelen in de Limburgse kranten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Bergen toch niet zo populair bij toeristen als gedacht
Meer overnachtingen, minder campingbezoek in 2018
Camping Schoonbron in Schin op Geul is failliet
Gratis camperkamperen in Gennep voorbij
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen