Overslaan en naar de inhoud gaan

Miljoeneninjectie voor camping Mooi Bemelen

Geplaatst opzondag 8 mei 2016 - 13:59

Camping Mooi Bemelen, één van de bekendste campings in Zuid-Limburg, is verkocht en krijgt een andere naam: Resort Mooi Bemelen.

De nieuwe eigenaars, broers Jan en Herman Ras uit Breda, gaan miljoenen investeren in het vakantiepark. "We gaan er een modern en luxe resort van maken", zegt Jan Ras.

Speeltuin en wellness
De oude gebouwen worden gesloopt, binnen- en buitenbad worden vernieuwd en er komt een centraal gebouw met onder meer een binnenspeeltuin en wellnessfaciliteiten. Op een deel van het huidige kampeerterrein komen in de eerste fase zeventig tot tachtig recreatiebungalows te staan. Dat moet uitgroeien tot maximaal 240 bungalows.

50 jaar
Camping Mooi Bemelen werd in mei 1966 geopend door de familie Corten, die het bedrijf vijftig jaar lang heeft gerund.

Lees maandag meer over Resort Mooi Bemelen in de Limburgse kranten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Bergen toch niet zo populair bij toeristen als gedacht
Eikenprocessierups
Eikenprocessierups plaagt Limburgse natuurcampings
Meer overnachtingen, minder campingbezoek in 2018
Camping Schoonbron in Schin op Geul is failliet
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen