Overleden commando Kevin van de Rijdt geëerd op Binnenhof

Met groot ceremonieel vertoon is in Den Haag de Militaire Willems-Orde postuum uitgereikt aan de gesneuvelde commando Kevin van de Rijdt.

Postume Willems-Orde voor commando Kevin van de Rijdt

De gesneuvelde commando Kevin van de Rijdt krijgt dinsdag postuum de Militaire Willems-Orde.

Tuinman vindt Willems-orde 'onbeschrijfelijk'

Het is 'onbeschrijfelijk', aldus majoor Gijs Tuinman tegen de NOS kort nadat hij op het Binnenhof tot Ridder der Militaire Willems-Orde was geslagen.

Majoor Gijs Tuinman tot ridder geslagen

Koning Willem-Alexander heeft oud-commando Gijs Tuinman donderdag de ridderslag gegeven.

Gijs Tuinman ontvangt donderdag Militaire Willems-Orde

Majoor Gijs Tuinman uit Heerlen krijgt donderdag de Militaire Willems-Orde van Koning Willem-Alexander. De Willems-Orde is de hoogste militaire onderscheiding in Nederland.

Willems-Orde voor Gijs Tuinman uit Heerlen nu officieel

Majoor Gijs Tuinman (34) uit Heerlen krijgt op 4 december de Militaire Willems-Orde van Koning Willem-Alexander. De Willems-Orde is de hoogste militaire onderscheiding in Nederland.

Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!