Overleden commando Kevin van de Rijdt geëerd op Binnenhof

Met groot ceremonieel vertoon is in Den Haag de Militaire Willems-Orde postuum uitgereikt aan de gesneuvelde commando Kevin van de Rijdt.

Postume Willems-Orde voor commando Kevin van de Rijdt

De gesneuvelde commando Kevin van de Rijdt krijgt dinsdag postuum de Militaire Willems-Orde.

Tuinman vindt Willems-orde 'onbeschrijfelijk'

Het is 'onbeschrijfelijk', aldus majoor Gijs Tuinman tegen de NOS kort nadat hij op het Binnenhof tot Ridder der Militaire Willems-Orde was geslagen.

Majoor Gijs Tuinman tot ridder geslagen

Koning Willem-Alexander heeft oud-commando Gijs Tuinman donderdag de ridderslag gegeven.

Gijs Tuinman ontvangt donderdag Militaire Willems-Orde

Majoor Gijs Tuinman uit Heerlen krijgt donderdag de Militaire Willems-Orde van Koning Willem-Alexander. De Willems-Orde is de hoogste militaire onderscheiding in Nederland.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!