Overslaan en naar de inhoud gaan

Milan Vader negende in shortrace in Snowshoe

Geplaatst opzaterdag 18 september 2021 - 8:16

Mountainbiker Milan Vader is tijdens het wereldbeker-weekend in Snowshoe negende geworden in de shortrace. De race in het ski-oord in West Virginia werd gewonnen door de Fransman Victor Koretzky.

De mountainbiker van KMC-Orbea versnelde in de laatste ronde en geen van de deelnemers was in staat de Fransman terug te halen. De Braziliaan Henrique Avancini werd tweede. Mathias Fl├╝ckiger eindigde als vijfde. De Zwitser kan in de strijd om de wereldbeker niet meer ingehaald worden.

Cross country
Zondag komt de in Sittard wonende Milan Vader in Snowshoe nog in actie in de cross country.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen