Overslaan en naar de inhoud gaan

Milan Vader 23e op WK mountainbike

Geplaatst opzaterdag 10 oktober 2020 - 16:40

Mountainbiker Milan Vader is op het wereldkampioenschap in Oostenrijk als 23e geëindigd.

De 24-jarige Sittardenaar had in Leogang een prima start en lag korte tijd aan kop in de strijd om de wereldtitel. De Fransman Jordan Sarrou verdrong hem van de leiding, maar Vader bleef de koploper volgen.

Drie keer onderuit
Halverwege de wedstrijd over zes ronden ging Vader drie keer onderuit en viel terug naar de 23e plaats. Sarrou bleek onverslaanbaar en pakte goud. Mathias Flückiger uit Zwitserland kwam 45 seconden na Sarrou als tweede over de finish, de Fransman Titouan Carod werd derde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen