Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Verschuren nieuwe aanwinst bij Eaters

Geplaatst opwoensdag 17 april 2019 - 21:30

Mike Verschuren speelt komend seizoen voor de Microz Eaters. Mike is de broer van Nick Verschuren, die afgelopen seizoen al voor het Geleense team uitkwam. Ook de topscorer verlengde zijn contract bij de Eaters.

Mike Verschuren stond al enkele jaren op het verlanglijstje van teammanager Peter Knops, maar gaf er de voorkeur aan voor Hijs Hokij te spelen. In de Hofstad maakte hij afgelopen seizoen 14 doelpunten en was hij in de BeNe-League goed voor 17 assists.

Vijvertje
Knops vertelt tegen L1 dat er meer clubs naar de diensten van beide broers hengelden. "Het vijvertje waaruit wij moeten putten, is klein. Blijkbaar hebben zij voor ons gekozen omdat wij het in Geleen goed voor elkaar hebben. Wij komen onze afspraken na, regelen materialen en zorgen voor een natje en een droogje na de wedstrijd. De spelers hoeven zich alleen maar bezig te houden met ijshockey. Die randvoorwaarden maken het voor hen heel aantrekkelijk."

De teammanager is nog bezig met een opvolger voor Glenn Bakx. De aanvoerder van de Eaters heeft aangegeven te stoppen. Knops verwacht de onderhandelingen daarover op heel korte termijn af te ronden.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen