Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Verschuren nieuwe aanwinst bij Eaters

Geplaatst opwoensdag 17 april 2019 - 21:30

Mike Verschuren speelt komend seizoen voor de Microz Eaters. Mike is de broer van Nick Verschuren, die afgelopen seizoen al voor het Geleense team uitkwam. Ook de topscorer verlengde zijn contract bij de Eaters.

Mike Verschuren stond al enkele jaren op het verlanglijstje van teammanager Peter Knops, maar gaf er de voorkeur aan voor Hijs Hokij te spelen. In de Hofstad maakte hij afgelopen seizoen 14 doelpunten en was hij in de BeNe-League goed voor 17 assists.

Vijvertje
Knops vertelt tegen L1 dat er meer clubs naar de diensten van beide broers hengelden. "Het vijvertje waaruit wij moeten putten, is klein. Blijkbaar hebben zij voor ons gekozen omdat wij het in Geleen goed voor elkaar hebben. Wij komen onze afspraken na, regelen materialen en zorgen voor een natje en een droogje na de wedstrijd. De spelers hoeven zich alleen maar bezig te houden met ijshockey. Die randvoorwaarden maken het voor hen heel aantrekkelijk."

De teammanager is nog bezig met een opvolger voor Glenn Bakx. De aanvoerder van de Eaters heeft aangegeven te stoppen. Knops verwacht de onderhandelingen daarover op heel korte termijn af te ronden.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen