Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Teunissen wint Daags na de Tour in Boxmeer

Geplaatst opmaandag 29 juli 2019 - 22:41

Wielrenner Mike Teunissen heeft maandag het eerste na-tour criterium in Nederland gewonnen.

De renner uit Ysselsteyn won in Boxmeer na tachtig kilometer koers de sprint van een kopgroep van drie. Hij verwees provinciegenoot Wout Poels naar de tweede plaats.

Kruijswijk op drie
Steven
Kruijswijk, de nummer drie van de Tour en ploeggenoot van Teunissen, eindigde in Daags na de Tour als derde. Kruijswijk ging in de laatste rondes nog aan kop in het criterium en werd door Van Baarle, Jakobsen en Langeveld achtervolgd, maar werd ingehaald door Poels en ploegmaat Teunissen.

Mike in het geel
Teunissen won ruim drie weken geleden de eerste etappe in de Tour de France, daags daarna met zijn ploeg de tijdrit en reed vervolgens twee dagen in de gele trui. Met die gele trui verscheen hij maandagavond ook aan de start. De renner van Jumbo-Visma staat komende vrijdag ook in het criterium van Heerlen aan de start.

Aalst
In het criterium in het Belgische Aalst won Remco
Evenepoel. Hij liet tourwinnaar Egan Bernal achter zich.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen