Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Teunissen wint Daags na de Tour in Boxmeer

Geplaatst opmaandag 29 juli 2019 - 22:41

Wielrenner Mike Teunissen heeft maandag het eerste na-tour criterium in Nederland gewonnen.

De renner uit Ysselsteyn won in Boxmeer na tachtig kilometer koers de sprint van een kopgroep van drie. Hij verwees provinciegenoot Wout Poels naar de tweede plaats.

Kruijswijk op drie
Steven
Kruijswijk, de nummer drie van de Tour en ploeggenoot van Teunissen, eindigde in Daags na de Tour als derde. Kruijswijk ging in de laatste rondes nog aan kop in het criterium en werd door Van Baarle, Jakobsen en Langeveld achtervolgd, maar werd ingehaald door Poels en ploegmaat Teunissen.

Mike in het geel
Teunissen won ruim drie weken geleden de eerste etappe in de Tour de France, daags daarna met zijn ploeg de tijdrit en reed vervolgens twee dagen in de gele trui. Met die gele trui verscheen hij maandagavond ook aan de start. De renner van Jumbo-Visma staat komende vrijdag ook in het criterium van Heerlen aan de start.

Aalst
In het criterium in het Belgische Aalst won Remco
Evenepoel. Hij liet tourwinnaar Egan Bernal achter zich.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen