Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Teunissen in voorhoede Criterium du Dauphiné

Geplaatst opmaandag 4 juni 2018 - 19:14

Mike Teunissen is in de eerste etappe van het Criterium du Dauphiné als negende over de streep gekomen.

De renner van Team Sunweb kwam in Saint-Just-Saint-Rambert in dezelfde tijd over de streep als Daryl Impey. De Zuid-Afrikaan won na een rit van 179 kilometer de sprint met overmacht.

Veertiende
Teunissen was in de proloog in Valence als veertiende geëindigd ,op 13 seconden van winnaar Michal Kwiatkowski en staat nu negende in het algemeen klassement, dat door de Pool van team Sky wordt aangevoerd.

Slotklim
In de etappe van Valence naar Saint-Just-Saint-Rambert bleven Nicolas Edet, Brice Feillu en Lawson Craddock lang uit de greep van het peloton. Hun maximale voorsprong bedroeg 6 minuten. Op elf kilometer voor de finish werd het trio ingelopen. Door een klimmetje in de slotkilometers konden niet alle sprinters zich niet de strijd om de etappezege mengen.

De ploeg van Mike Teunissen moest het na één dag al met twee renners minder doen. Laurens ten Dam meldde zich ziek af en ook Chris Hamilton verscheen niet meer aan de start.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen