Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Teunissen tuimelt uit top klassement Dauphiné

Geplaatst opdinsdag 5 juni 2018 - 20:11

Mike Teunissen is uit de top van het klassement van het Critérium du Dauphiné getuimeld.

De renner uit Ysselsteyn verloor in de tweede etappe van de Franse rittenkoers veel tijd en zakte naar van de negende naar de 83ste plaats in het algemeen klassement.

Meer dan vijf minuten
Teunissen kwam samen met ploeggenoot Roy Curvers uit Roggel in een groep van 32 renners met meer dan vijf minuten achterstand op het peloton over de finish in Belleville en Beaujolais. De rit van Montbrison naar Belleville werd gewonnen door de Duitser Pascal Ackermann.

Daryl Impey nam de leiderstrui over van de Pool Michal Kwiatkowski, die kort voor de laatste kilometer flink ten val kwam.

Hazenpad
Vier renners kozen al vroeg het hazenpad en bouwden een voorsprong op van zo'n zes minuten. Door het tempo van Team Sky moesten heel wat renners op de Col du Fût d'Avenas, dertig kilometer voor de streep, lossen.

Sprint
Met nog vijftien kilometer te gaan nam de ploeg van Daryl
Impey het commando over en was het met de voorsprong van de drie overgebleven koplopers gedaan. Vijf kilometer voor het einde ging de Kazach Stalnov aan de haal. Hij werd een kilometer voor het einde teruggepakt, waarna Ackermann in de sprint met de dagzege aan de haal ging.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen