Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Teunissen in Tourploeg Jumbo-Visma

Geplaatst opdonderdag 16 mei 2019 - 21:11

Mike Teunissen maakt deel uit van de ploeg waarmee Jumbo Visma op 6 juli in Brussel aan de start staat van de Ronde van Frankrijk.

De uit Ysselsteyn afkomstige renner krijgt van de ploegleiding de voorkeur boven Timo Roosen. Dat laat ploegleider Nico Verhoeven aan de website Wielerflits.nl weten.

Sprinttrein
Naast Teunissen maken ook Tony Martin en
Amund Grøndahl Jansen deel uit van de sprinttrein, die in Frankrijk Dylan Groenewegen in de finale van vlakke etappes moeten steunen. Dit drietal is momenteel met succes in de Vierdaagse van Duinkerken aan het werk.

Laatste man
Aanvankelijk moest Teunissen met Tim Roosen strijden om een plaats als laatste man in de lead-out van het team dat naar de Ronde van Frankrijk gaat. Roosen kwam in de vierde etappe van de Ronde van Californië ten val en heeft zijn sleutelbeen gebroken. "Afgezien daarvan was de keuze voor Teunissen al gemaakt", aldus de ploegleider. "Teunissen levert goed werk en intern was daar de laatste weken ook nog amper discussie over."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen