Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Mike Teunissen in Tourploeg Jumbo-Visma

Geplaatst opdonderdag 16 mei 2019 - 21:11

Mike Teunissen maakt deel uit van de ploeg waarmee Jumbo Visma op 6 juli in Brussel aan de start staat van de Ronde van Frankrijk.

De uit Ysselsteyn afkomstige renner krijgt van de ploegleiding de voorkeur boven Timo Roosen. Dat laat ploegleider Nico Verhoeven aan de website Wielerflits.nl weten.

Sprinttrein
Naast Teunissen maken ook Tony Martin en
Amund Grøndahl Jansen deel uit van de sprinttrein, die in Frankrijk Dylan Groenewegen in de finale van vlakke etappes moeten steunen. Dit drietal is momenteel met succes in de Vierdaagse van Duinkerken aan het werk.

Laatste man
Aanvankelijk moest Teunissen met Tim Roosen strijden om een plaats als laatste man in de lead-out van het team dat naar de Ronde van Frankrijk gaat. Roosen kwam in de vierde etappe van de Ronde van Californië ten val en heeft zijn sleutelbeen gebroken. "Afgezien daarvan was de keuze voor Teunissen al gemaakt", aldus de ploegleider. "Teunissen levert goed werk en intern was daar de laatste weken ook nog amper discussie over."

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen