Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Teunissen in Tourploeg Jumbo-Visma

Geplaatst opdonderdag 16 mei 2019 - 21:11

Mike Teunissen maakt deel uit van de ploeg waarmee Jumbo Visma op 6 juli in Brussel aan de start staat van de Ronde van Frankrijk.

De uit Ysselsteyn afkomstige renner krijgt van de ploegleiding de voorkeur boven Timo Roosen. Dat laat ploegleider Nico Verhoeven aan de website Wielerflits.nl weten.

Sprinttrein
Naast Teunissen maken ook Tony Martin en
Amund Grøndahl Jansen deel uit van de sprinttrein, die in Frankrijk Dylan Groenewegen in de finale van vlakke etappes moeten steunen. Dit drietal is momenteel met succes in de Vierdaagse van Duinkerken aan het werk.

Laatste man
Aanvankelijk moest Teunissen met Tim Roosen strijden om een plaats als laatste man in de lead-out van het team dat naar de Ronde van Frankrijk gaat. Roosen kwam in de vierde etappe van de Ronde van Californië ten val en heeft zijn sleutelbeen gebroken. "Afgezien daarvan was de keuze voor Teunissen al gemaakt", aldus de ploegleider. "Teunissen levert goed werk en intern was daar de laatste weken ook nog amper discussie over."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen