Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Teunissen in Tourploeg Jumbo-Visma

Geplaatst opdonderdag 16 mei 2019 - 21:11

Mike Teunissen maakt deel uit van de ploeg waarmee Jumbo Visma op 6 juli in Brussel aan de start staat van de Ronde van Frankrijk.

De uit Ysselsteyn afkomstige renner krijgt van de ploegleiding de voorkeur boven Timo Roosen. Dat laat ploegleider Nico Verhoeven aan de website Wielerflits.nl weten.

Sprinttrein
Naast Teunissen maken ook Tony Martin en
Amund Grøndahl Jansen deel uit van de sprinttrein, die in Frankrijk Dylan Groenewegen in de finale van vlakke etappes moeten steunen. Dit drietal is momenteel met succes in de Vierdaagse van Duinkerken aan het werk.

Laatste man
Aanvankelijk moest Teunissen met Tim Roosen strijden om een plaats als laatste man in de lead-out van het team dat naar de Ronde van Frankrijk gaat. Roosen kwam in de vierde etappe van de Ronde van Californië ten val en heeft zijn sleutelbeen gebroken. "Afgezien daarvan was de keuze voor Teunissen al gemaakt", aldus de ploegleider. "Teunissen levert goed werk en intern was daar de laatste weken ook nog amper discussie over."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen