Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Teunissen in Tourploeg Jumbo-Visma

Geplaatst opdonderdag 16 mei 2019 - 21:11

Mike Teunissen maakt deel uit van de ploeg waarmee Jumbo Visma op 6 juli in Brussel aan de start staat van de Ronde van Frankrijk.

De uit Ysselsteyn afkomstige renner krijgt van de ploegleiding de voorkeur boven Timo Roosen. Dat laat ploegleider Nico Verhoeven aan de website Wielerflits.nl weten.

Sprinttrein
Naast Teunissen maken ook Tony Martin en
Amund Grøndahl Jansen deel uit van de sprinttrein, die in Frankrijk Dylan Groenewegen in de finale van vlakke etappes moeten steunen. Dit drietal is momenteel met succes in de Vierdaagse van Duinkerken aan het werk.

Laatste man
Aanvankelijk moest Teunissen met Tim Roosen strijden om een plaats als laatste man in de lead-out van het team dat naar de Ronde van Frankrijk gaat. Roosen kwam in de vierde etappe van de Ronde van Californië ten val en heeft zijn sleutelbeen gebroken. "Afgezien daarvan was de keuze voor Teunissen al gemaakt", aldus de ploegleider. "Teunissen levert goed werk en intern was daar de laatste weken ook nog amper discussie over."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen