Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Teunissen rijdt wegwedstrijd WK wielrennen

Geplaatst opdinsdag 14 september 2021 - 21:54

Wielrenner Mike Teunissen is door bondscoach Koos Moerenhout opgenomen in de Nederlandse ploeg voor het WK in Belgiƫ.

De uit Ysselsteyn afkomstige Teunissen zal op zondag 26 september de wegwedstrijd rijden. De start is in Antwerpen. Na 267 kilometer koers finishen de renners in Leuven.

Nederlandse wegploeg
Mathieu van der Poel, Dylan van Baarle, Bauke Mollema, Sebastian Langeveld, Oscar Riesenbeek, Danny van Poppel en Pascal Eenkhoorn zullen als ploegmaat van Mike Teunissen in de wegwedstrijd fungeren.

Dumoulin
Tom Dumoulin ziet het wereldkampioenschap door een valpartij vorige week aan zijn neus voorbij gaan. De Maastrichtenaar is ondertussen aan zijn gebroken pols geopereerd. Jos van Emden zal nu als enige landgenoot de individuele tijdrit rijden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen