Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Teunissen rijdt Ronde van Vlaanderen online

Geplaatst opdonderdag 2 april 2020 - 12:07

Mike Teunissen neemt zondag samen met twaalf andere profwielrenners deel aan een virtuele editie van de Ronde van Vlaanderen

De Limburgse wielrenner krijgt behoorlijke concurrentie tijdens deze alternatieve wedstrijd. Een groot gedeelte van de klassieke toprenners kruipt voor deze gelegenheid thuis op de fiets.

Alleen toppers aan de start
Zo is de winnaar van vorig jaar Alberto Bettiol present. Vanuit Belgisch perspectief kruipen Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Remco Evenepoel, Yves Lampaert, Jasper Stuyven, Tim Wellens, Thomas de Gendt en Wout Van Aert in de beugel. Deze laatste is ploeggenoot van Teunissen bij Team Jumbo-Visma. Het deelnemersveld van dertien renners wordt compleet gemaakt met Zdenek Stybar, Michael Matthews en Nicholas Roche.

Kruisberg, Oude Kwaremond en Paterberg
De renners rijden op een digitaal platform de laatste 32 kilometer van de Ronde van Vlaanderen virtueel tegen elkaar. In deze finale zitten de beklimmingen van de Kruisberg, Oude Kwaremond en de Paterberg.

Live op televisie
De wielerliefhebbers kunnen net zoals bij de echte Ronde van Vlaanderen de wedstrijd vanuit de zetel thuis volgen. De Belgische zender Sporza zendt vanaf half vier de wedstrijd live uit. De bekende wielercommentatoren Michel Wuyts en José De Cauwer verzorgen het verslag bij deze bijzondere klassieker.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen