Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Teunissen: 'Er zijn zondag veel scenario's mogelijk'

Geplaatst opvrijdag 24 september 2021 - 19:57

Wielrenner Mike Teunissen geeft aan dat er zondag tijdens het wereldkampioenschap wielrennen veel scenario's mogelijk zijn.

Afhankelijk van het koersverloop zal er door de Nederlandse ploeg op de situatie worden ingesprongen. Het is de bedoeling dat kopman Mathieu van der Poel zo goed mogelijk in de finale wordt gebracht.

Meespringen
De taak van Teunissen tijdens het wereldkampioenschap in Vlaanderen, is om met mee te springen met gevaarlijke groepjes. Van daar uit is er mogelijk ook een kans om voor eigen succes te gaan. Uiteraard staat het ploegbelang altijd voorop.

Nederlandse ploeg
De profs rijden zondag hun wedstrijd over 267 kilometer. De start is in Antwerpen, de streep is in Leuven getrokken. Naast Mike Teunissen en Mathieu van der Poel bestaat de Nederlandse ploeg uit Dylan van Baarle, Bauke Mollema, Sebastian Langeveld, Oscar Riesebeek, Danny van Poppel en Pascal Eenkhoorn.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen