Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Teunissen: 'Er zijn zondag veel scenario's mogelijk'

Geplaatst opvrijdag 24 september 2021 - 19:57

Wielrenner Mike Teunissen geeft aan dat er zondag tijdens het wereldkampioenschap wielrennen veel scenario's mogelijk zijn.

Afhankelijk van het koersverloop zal er door de Nederlandse ploeg op de situatie worden ingesprongen. Het is de bedoeling dat kopman Mathieu van der Poel zo goed mogelijk in de finale wordt gebracht.

Meespringen
De taak van Teunissen tijdens het wereldkampioenschap in Vlaanderen, is om met mee te springen met gevaarlijke groepjes. Van daar uit is er mogelijk ook een kans om voor eigen succes te gaan. Uiteraard staat het ploegbelang altijd voorop.

Nederlandse ploeg
De profs rijden zondag hun wedstrijd over 267 kilometer. De start is in Antwerpen, de streep is in Leuven getrokken. Naast Mike Teunissen en Mathieu van der Poel bestaat de Nederlandse ploeg uit Dylan van Baarle, Bauke Mollema, Sebastian Langeveld, Oscar Riesebeek, Danny van Poppel en Pascal Eenkhoorn.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen