Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Teunissen elfde in wielerklassieker Parijs-Roubaix

Geplaatst opzondag 8 april 2018 - 18:41

Mike Teunissen is in de 116e editie van de wielerklassieker Parijs-Roubaix als elfde over de streep gekomen.

De renner van Team Sunweb kwam binnen in een groep van een acht renners, die met een achterstand van 2 minuten en 31 seconden op winnaar Peter Sagan de finish op de wielerbaan van Roubaix bereikte. Sagan won de sprint van Silvan Dillier. Het tweetal had 57 seconden voorsprong op Niki Terpstra, die als beste Nederlander finishte.

Beloften
Mike Teunissen, die vier jaar geleden Parijs-Roubaix bij de beloften won, ontsnapte kort na de doortocht door het Bos van Wallers met Philippe Gilbert uit het peloton. Het was nog ver en de poging strandde. Teunissen: "de achtervolging kwam snel op gang en we werden bijgehaald'', vertelde de 25-jarige renner van Sunweb.

"Deze wedstrijd geeft me vertrouwen en ik heb ervan genoten. Maar ik heb ook geleerd dat je, als je als tiende de kasseien opdraait nog te ver naar achteren zit als de kopmannen gaan koersen.", aldus de renner uit Ysselsteyn.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen