Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Schloesser wint GT Open in Strassen

Geplaatst opzondag 24 november 2019 - 17:04

Mike Schloesser heeft in Strassen de GT Open gewonnen.

Het is de eerste overwinning van Schloesser in het indoorseizoen, dat twee weken geleden met de Macau Open van start ging. De Limburger verloor in de finale van de Amerikaan Kristopher Schaff.

Kroatische tegenstander
De compoundschutter uit Weustenrade versloeg in de finale de Kroaat Dario Vavro met 150-148. Het was de derde wedstrijd op de GT Open, waarin ‘Mr. Perfect’ al pijlen in de roos schoot.

Sterke serie
Schloesser plaatste zich voor de eindstrijd van het toernooi in het Groothertogdom Luxemburg door in de halve finale met 149-146 van de Amerikaan Tate Morgan te winnen. In de kwartfinale schoot Schloesser 150 punten en schakelde hij Roberto Hernandez uit El Salvador uit.

Bayardo strandt in kwartfinale
Gabriela Bayardo, de partner van Mike Schloesser, werd in de kwartfinale bij de recurveschutters uitgeschakeld. Zij verloor met 6-4 van de Amerikaanse Casey Kaufhold. Eerder had zij van haar voormalige Mexicaanse landgenote Aida Roman met 7-3 gewonnen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen