Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Schloesser wint GT Open in Strassen

Geplaatst opzondag 24 november 2019 - 17:04

Mike Schloesser heeft in Strassen de GT Open gewonnen.

Het is de eerste overwinning van Schloesser in het indoorseizoen, dat twee weken geleden met de Macau Open van start ging. De Limburger verloor in de finale van de Amerikaan Kristopher Schaff.

Kroatische tegenstander
De compoundschutter uit Weustenrade versloeg in de finale de Kroaat Dario Vavro met 150-148. Het was de derde wedstrijd op de GT Open, waarin ‘Mr. Perfect’ al pijlen in de roos schoot.

Sterke serie
Schloesser plaatste zich voor de eindstrijd van het toernooi in het Groothertogdom Luxemburg door in de halve finale met 149-146 van de Amerikaan Tate Morgan te winnen. In de kwartfinale schoot Schloesser 150 punten en schakelde hij Roberto Hernandez uit El Salvador uit.

Bayardo strandt in kwartfinale
Gabriela Bayardo, de partner van Mike Schloesser, werd in de kwartfinale bij de recurveschutters uitgeschakeld. Zij verloor met 6-4 van de Amerikaanse Casey Kaufhold. Eerder had zij van haar voormalige Mexicaanse landgenote Aida Roman met 7-3 gewonnen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen