Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Schloesser trots op zijn zilveren Gabriela

Geplaatst opzaterdag 24 juli 2021 - 14:11

Handboogschutter Mike Schloesser keek thuis in Nuth toe hoe zijn grote liefde Gabriela Schloesser-Bayardo zilver pakte op de Olympische Spelen.

Dat gebeurde in Tokio op het onderdeel gemengde landenwedstrijd, samen met partner Steve Wijler uit Horn. Topfavoriet Zuid-Korea was iets te sterk in de finale.

Video L1

Zowel Gabriela Schloesser als Steve Wijler komt nog in actie op het onderdeel individuele recurve. Daarnaast staat voor Wijler nog de mannen landenwedstrijd op het programma tijdens de Olympische Spelen in Tokio.

Lees ook: Handboogschutters Schloesser en Wijler grijpen zilver

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen