Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Schloesser schiet raak in Macau: 600 punten

Geplaatst opzaterdag 9 november 2019 - 19:15

Mike Schloesser heeft in Macau zijn bijnaam 'Mr. Perfect' weer alle eer aangedaan.

De compoundschutter uit Weustenrade schoot in de kwalificatie voor de Macau Open met 60 pijlen het maximaal aantal van 600 punten.

Foutloos
Kris Schaff, de indoor wereldkampioen uit de Verenigde Staten, kon Schloesser 33 pijlen bij de eerste wedstrijd voor de indoor wereldbeker volgen, maar miste daarna twee keer de roos. Ook in de eerste ronde van de Macau Open bleef Mr. Perfect foutloos. Hij schoot vanaf 18 meter alle pijlen in de roos en versloeg Xianghui Meng uit Macau met 150 -132.

Bayardo
Gabriela Bayardo, de partner van Mike Schloesser, werd met 570 punten zesde in de kwalificatie bij de recurve vrouwen en hoeft pas in de tweede ronde van het hoofdtoernooi aan te treden. Shi Rou Yu uit Macau is dan haar tegenstandster.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen