Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Schloesser beleeft angstige uren op vliegveld Zaventem

Geplaatst opdinsdag 22 maart 2016 - 21:25

Handboogschutter Mike Schloesser heeft dinsdag een aantal angstige uren doorgebracht op het vliegveld van Zaventem.

Na de landing van zijn vlucht uit het Amerikaanse Louisville moest de handboogschutter uit Weustenrade twee uur lang in het toestel gewacht. "De piloot riep om dat het om een terroristische aanslag ging en dat we in het vliegtuig moesten blijven zitten. Ik ben enorm geschrokken."

Opluchting
Schloesser heeft zich grote zorgen gemaakt om zijn moeder die hem kwam halen. "Ik kreeg geen contact met haar omdat het netwerk overbelast was." De passagiers zijn uiteindelijk naar een hangar gebracht waar ze naar een veilige plek konden lopen. "Het was een enorme opluchting toen ik hoorde dat mijn moeder veilig was." Schloesser vond zijn moeder tussen de honderden mensen die de luchthaven hadden verlaten. "Het was een grote chaos."

Bogen
Schloesser sloot zijn indoor-seizoen af in Amerika en vertrekt donderdag naar Mexico waar zijn outdoor-seizoen begint. "Ik hoop dat ik nog voor die tijd mijn bagage terug krijg. Want mijn bogen liggen nog allemaal in het vliegtuig."

Lees hier alles over de aanslagen in Brussel en de gevolgen ervan.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Boogschutter Mike Schloesser geridderd via Skype
Handboogschutter Schloesser schiet perfecte score
Wereldbekerzege voor Schloesser na wereldrecord
Boogschutter Mike Schloesser wint goud in Las Vegas
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen