Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Schloesser beleeft angstige uren op vliegveld Zaventem

Geplaatst opdinsdag 22 maart 2016 - 21:25

Handboogschutter Mike Schloesser heeft dinsdag een aantal angstige uren doorgebracht op het vliegveld van Zaventem.

Na de landing van zijn vlucht uit het Amerikaanse Louisville moest de handboogschutter uit Weustenrade twee uur lang in het toestel gewacht. "De piloot riep om dat het om een terroristische aanslag ging en dat we in het vliegtuig moesten blijven zitten. Ik ben enorm geschrokken."

Opluchting
Schloesser heeft zich grote zorgen gemaakt om zijn moeder die hem kwam halen. "Ik kreeg geen contact met haar omdat het netwerk overbelast was." De passagiers zijn uiteindelijk naar een hangar gebracht waar ze naar een veilige plek konden lopen. "Het was een enorme opluchting toen ik hoorde dat mijn moeder veilig was." Schloesser vond zijn moeder tussen de honderden mensen die de luchthaven hadden verlaten. "Het was een grote chaos."

Bogen
Schloesser sloot zijn indoor-seizoen af in Amerika en vertrekt donderdag naar Mexico waar zijn outdoor-seizoen begint. "Ik hoop dat ik nog voor die tijd mijn bagage terug krijg. Want mijn bogen liggen nog allemaal in het vliegtuig."

Lees hier alles over de aanslagen in Brussel en de gevolgen ervan.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Boogschutter Mike Schloesser geridderd via Skype
Handboogschutter Schloesser schiet perfecte score
Wereldbekerzege voor Schloesser na wereldrecord
Boogschutter Mike Schloesser wint goud in Las Vegas
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen