Overslaan en naar de inhoud gaan

Mike Schloesser baalt van tweede plaats, maar is tevreden

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 23:09

Handboogschutter Mike Schloesser uit Weustenrade baalt van zijn tweede plaats in Macau.

Hij moest zich bij de eerste indoor wereldbekerwedstrijd met zilver tevreden stellen.

"Je hoopt natuurlijk ook in de finale het beste resultaat te behalen. Ik baal weliswaar, maar ben toch super tevreden", blikt Schloesser terug.

Lees ook: Zilver voor Mike Schloesser in Macau Open

Roos
Hij schoot tot en met de halve finale alle pijlen in de roos en schoot daarmee de sterren van de hemel tijdens het toernooi in Macau. In de eindstrijd tegen Kristopher Schaff kwam aan de sublieme serie van Mr Perfect een einde en landden drie van de vijftien pijlen in de negen.

Zijn tegenstander schoot één punt meer, waardoor Schloesser genoegen moest nemen met de tweede plaats.

Indoorseizoen
Met de Macau Open werd het indoorseizoen geopend. Na een lang outdoorseizoen keek Schloesser daar naar uit. "Maar als het indoorseizoen een tijd bezig is, verheug ik me ook weer op het schieten in de buitenlucht."

Elk weekend
Schloesser komt in de periode tot Kerstmis elk weekend in actie te beginnen in Eindhoven en dan in Luxemburg. Vervolgens vliegt hij naar de Verenigde Staten en keert dan terug naar Europa om het jaar met een prestigieus toernooi in Rome af te sluiten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen