Schloesser pakt zilver op Europese Spelen

Handboogschutter Mike Schloesser heeft zilver gewonnen bij de Europese Spelen in Minsk.

Bayardo naar kwartfinale op Europese Spelen

Op de Europese Spelen in Minsk is vrijdag het gemengd team handboogschieten recurve in actie gekomen. Voor Nederland bestaat dat team uit Gabriela Bayardo en Sjef van den Berg.

Handboogschutters bij WK net naast podium

De Nederlandse handboogschutters hebben bij de wereldkampioenschappen in Den Bosch het podium net gemist.

Brons voor handboogschutter Mike Schloesser

Het Nederlands compoundteam heeft brons veroverd op het WK handboogschieten in Den Bosch.

Recurveschutter Bayardo in finale voor gemengde teams

Gabriela Bayardo uit Weustenrade heeft met Sjef van den Berg de finale bereikt van de wedstrijd voor gemengde recurveteams op het WK handboogschieten in Den Bosch.

Recurve- en compoundschutters in kwartfinale op WK

Het Nederlandse recurveteam heeft in Den Bosch de kwartfinale van de strijd om het wereldkampioenschap boogschieten bereikt.

Hornse handboogschutter grijpt naast winst in Antalya

Handboogschutter Steve Wijler heeft naast de overwinning gegrepen in de wereldbekerwedstrijd in Antalaya.

Brons voor Schloesser, kans op plak voor Wijler

Twee Limburgse handboogschutters hebben zich in de strijd om de medailles gemengd tijdens de Wereldbeker in het Turkse Antalya.

Boogschutter Gabriela Bayardo uitgeschakeld in Antalya

Boogschutter Gabriela Bayardo heeft de tweede ronde van de wereldbekerwedstrijd in Antalya niet overleefd. De recurveschutter uit Weustenrade verloor met 6-2 van Maja Jager uit Denemarken.

Mike Schloesser geeft concurrentie in Antalya het nakijken

Handboogschutter Mike Schloesser heeft bij de kwalificatie voor de tweede wereldbekerwedstrijd in Antalya opnieuw laten zien de absolute nummer één van de wereld bij de compoundschutters te zijn.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda