Overslaan en naar de inhoud gaan

Mighty Mike wint Dutch Dart Masters 2017

Geplaatst opzondag 3 september 2017 - 22:52

Darter Michael van Gerwen, ookwel Might Mike genoemd, wint Dutch Dart Masters 2017 in Maastricht.

In de finale wist hij de Brit Steve Beaton te verslaan.

Vierde keer
Het is niet de eerste keer dat Van Gerwen de dartwedstrijd in Maastricht heeft gewonnen. Ondanks dat Beaton een sterke tegenstander was en al veel langer dan Van Gerwen in het vak zit, wist Mighty Mike voor de vierde keer op rij de winst binnen te slepen.

Lees ook: Fans enthousiast op Dutch Darts Masters in Maastricht

Rentree
Veel fans waren afgekomen op de finalewedstrijd in het MECC in Maastricht. Van Gerwen maakte dit weekend namelijk zijn rentree in het darten nadat hij een maand afwezig was geweest. Van Gerwen had een maand verlof, omdat hij in augustus vader is geworden.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen