Brandweer

Kleinere bemanning in bluswagen Noord-Limburg

In een bluswagen van de brandweer in Noord- en Midden-Limburg zitten voortaan niet meer standaard zes brandweermensen.

Cursus moet sekswerk bespreekbaar maken

Sekswerkers kunnen met hun problemen niet altijd terecht bij artsen, hulpverleners en maatschappelijk werkers. Dit komt door stigma's, vooroordelen en een tekort aan kennis over deze mensen. Ook weten sekswerkers hier niet waar ze terecht kunnen voor hulp.

Politie komt naar je toe in Midden-Limburg met de wijkbus

De politie komt naar je toe. En vanaf nu gebeurt dat in Midden-Limburg met een wijkbus. Deze wordt afwisselend in verschillende dorpen in de regio neergezet.

Zuid-Limburg regio met meeste grenspendelaars

Ruim 5 procent van de mensen die in Zuid-Limburg werkt, woont over de grens in Duitsland of België. Daarmee is het de Nederlandse regio met de meeste inkomende grenspendelaars.

Brandweer slaat alarm: te weinig mankracht

De brandweer vraagt extra steun aan de gemeenten in Noord- en Midden-Limburg om meer paraatheid te garanderen.

Opnieuw schade door harde wind in Midden-Limburg

Harde wind heeft opnieuw schade veroorzaakt.

Reiger met poot verstrikt in ijzerdraad

De dierenambulance Midden-Limburg heeft een reiger gered die met zijn poot verstrikt was geraakt in een groot stuk ijzerdraad.

Politiek wil deur voor omstreden buizen niet dichtgooien

De provinciale politiek voelt er niks voor om nu al 'nee' te zeggen tegen de eventuele aanleg van een nieuwe ondergrondse pijpleiding, voor het vervoer van chemische stoffen tussen de haven van Rotterdam en chemisch bedrijventerrein Chemelot in Geleen.

Deskundige: 'Niets veranderen aan huidig buizensysteem'

Het aanleggen van een ander buizensysteem voor chemische stoffen door Limburg is een slecht plan.

Zorgen om ondergrondse pijpleiding Midden-Limburg

Een aantal gemeenten in Midden-Limburg maakt zich zorgen over het plan van Chemelot om op hun grondgebied nieuwe ondergrondse buizen aan te leggen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!