Overslaan en naar de inhoud gaan

Microz Eaters verslaat Unis Flyers

Geplaatst opzondag 26 januari 2020 - 22:22

Microz Eaters heeft de thuiswedstrijd tegen Unis Flyers uit Heerenveen gewonnen.

In Geleen waren de Limburgse ijshockeyers in het BeNe-League duel te sterk voor de Friezen, die met 6-2 geklopt werden.

Koploper
Aanvoerder Trevor Hunt bracht de koploper uit Friesland in de slotminuut van de eerste periode op 0-1. Vijf minuten na het begin van de tweede periode kwamen de bezoekers op 0-2 toen Adam Bezak de puck achter doelman Rowan Delil schoot.

Achterstand verkleind
Die stand bleef overeind tot twee minuten voor het einde van de tweede periode. Toen schoot Nick Verschuren de puck in het Friese doel en verkleinde de achterstand tot 1-2.

Eaters productief
De laatste periode was nauwelijks begonnen of Akim Ramoul kreeg de puck van Glenn Bakx en gaf de Heerenveen-keeper het nakijken: 2-2. Kort daarna knalde Nick Verschuren Eaters naar een 3-2 voorsprong en even later stond 4-2 op het scorebord na een treffer van Tom Marx. In diezelfde minuut mocht het Geleense publiek opnieuw juichen omdat Vadim Gyesbreghs een aanval met Lars van Sloun met een treffer afrondde. In de slotseconde maakte Tom Marx nog de 2-6.

Dubbelprogramma
Volgend weekend gaat Eaters op bezoek bij de Bulldogs in Luik en zondag komt het team uit Zoetermeer naar Geleen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Speel zelf mee met het OLS op 5 juli!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en schiet mee
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV