Overslaan en naar de inhoud gaan

Microz Eaters onderuit in Heerenveen

Geplaatst opzaterdag 30 november 2019 - 7:34

Microz Eaters heeft de uitwedstrijd in Heerenveen tegen Unis Flyers verloren.

De club uit Geleen ging vrijdag in de BeNe-league met 3-1 onderuit.

Achterstand
Eaters kwam na zeven minuten in de eerste periode met 1-0 achter toen Aldo van Aalderen de puck op aangeven van Pippo Limnell Finocchiaro in het doel van Rowan Delil knalde. In de derde minuut van de tweede periode verdubbelde Flyers de voorsprong toen Trevor Petersen een aanval met Trevor Hunt en Brent Janssen met een treffer afrondde.

Straf
In het vervolg van de periode liepen vijf Eaters-spelers tijdstraffen op. Vier minuten voor het verstrijken van de derde periode bracht Aldo van Aalderen de stand op 3-0 vanuit een aanval met Mark Hoekstra en Martijn Oosterwijk. Met nog één minuut te spelen, redde Vadim Gyesbreghs de Geleense eer.

Zondag speelt Eaters in Glanerbrook in Geleen tegen de Antwerp Phantoms.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Speel zelf mee met het OLS op 5 juli!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en schiet mee
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen