Mike Verschuren nieuwe aanwinst bij Eaters

Mike Verschuren speelt komend seizoen voor de Microz Eaters. Mike is de broer van Nick Verschuren, die afgelopen seizoen al voor het Geleense team uitkwam. Ook de topscorer verlengde zijn contract bij de Eaters.

Geen BeNe-league finale voor Microz Eaters

Microz Eaters is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de eindstrijd van de competitie in de BeNe-league.

Nog alle kans voor Eaters op finale in BeNe-league

Microz Eaters heeft nog alle kans de finale van het kampioenschap in de BeNe-league te bereiken.

Eaters verliest eerste duel in halve finale Beneleague

Microz Eaters heeft het eerste duel in de halve finale van de Beneleague verloren.

Eaters dwingt derde wedstrijd kwartfinale BeNe-league af

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben een derde wedstrijd afgedwongen in kwartfinale van de BeNe-League. In Nijmegen won het Geleense team na een ijzersterke slotfase met 7-5 van de Ahoud Devils, dat in Geleen nog met met 5-3 te sterk was.

Microz Eaters wint nipt laatste wedstrijd in BeNe-league

Microz Eaters heeft in de laatste wedstrijd van de BeNe-league een nipte overwinning gehaald op de Zoetermeer Panters.

Eaters laat weinig heel van Antwerp Phantoms

Microz Eaters heeft zondagavond een ruimte overwinning geboekt in de Bene-League. De Geleense formatie won met 11-0 van Antwerp Phantoms.

Ruime zege Eaters op Flyers Heerenveen

Eaters heeft zondagavond een ruime zege behaald op Flyers Heerenveen.

Eaters verslaat Chiefs in Leuven

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben in de BeNe-league gewonnen van de Chiefs.

Eaters sluit weekend af met eenvoudige zege

Het is Microz Eaters gelukt om het zuur van de nederlaag bij Heerenveen Flyers van zaterdagavond weg te spoelen, door zondag een ruime zege te boeken op Golden Sharks Mechelen: 8-2.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden